Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Simona Halep,din nou pe terenul de tenis!

Simona Halep,din nou pe terenul de tenis!(200)

Simona Halep  a primit o veste nesperată: TAS i-a redus pedeapsa la 9 luni, după audierile care au avut loc în perioada 7-9 februarie. TAS a publicat oficial decizia, care a fost în unanimitate și care este definitivă!

În cazul puțin probabil că ar participa la turneele americane(Miami și Charleston) din această lună, ea ar putea fi inclusă în lotul de tenis al României la Jocurile Olimpice de la Paris.

Prima reacție a Simonei, la aflarea acestui verdict: „De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit.

Aș dori să le mulțumesc avocaților mei, care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit” potrivit Euronews.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii