Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
De ce au plecat Vasiliev si Condurățeanu din PP-DD

De ce au plecat Vasiliev si Condurățeanu din PP-DD(3313)

Cotată ca una dintre cele mai bune organizații ale PP-DD din țară, la numai un an de la alegerile parlamentare, Organizaţia Judeţeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu Constanţa a rămas fără nici un parlamentar după ce senatorul Marian Vasiliev şi deputatul Andrei Răzvan Condurăţeanu au părăsit partidul şi au trecut la UNPR.
Anterior, în urmă cu câteva luni, și deputatul Mihai Tararache care a câștigat mandatul la redistribuire tot pe listele PP-DD Constanța și-a dat demisia, el fiind și la ora actuală independent.

În cursul zilei de ieri, opt parlamentari au adus la cunoştinţă oficial preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, prin documente înregistrate la Senat şi Camera Deputaţilor, faptul că începând cu data de 12 decembrie 2013, se declară parlamentari UNPR şi vor activa în grupurile Partidului Social Democrat.

Cei patru senatori care au trecut la UNPR sunt: Marian Vasiliev - senator ales din partea PP-DD în colegiul uninominal 2 din Circumscripţia electorală nr.14 Constanţa, Ionel Agrigoroaiei - senator ales din partea PP-DD în colegiul uninominal 1 din Circumscripţia electorală nr. 24 Iaşi, Florina Ruxandra Jipa - senator ales din partea PP-DD în colegiul uninominal 12 din Circumscripţia electorală nr. 42 Bucureşti și Constantin Popa - senator ales din partea PP-DD în colegiul uninominal 3 din Circumscripţia electorală nr.10 Buzău.

Totodată, au devenit membri ai UNPR deputaţii Andrei Răzvan Condurăţeanu - deputat ales din partea PP-DD în colegiul uninominal nr. 3 din circumscripţia electorală nr. 14 Constanţa, Ioan Hulea – deputat ales din partea PP-DD în colegiul uninominal nr.3 din circumscripţia electorală nr. 5 Bihor, Nuţu Fonta - deputat ales din partea PP-DD în colegiul uninominal nr.5 din circumscripţia electorală nr. 26 Maramureş şi Iacob Puşcaş - deputat ales din partea PP-DD în colegiul uninominal nr.4 din circumscripţia electorală nr. 34 Sibiu.

În circa un an de zile, PP-DD a pierdut peste 30 dintre cei 48 de parlamentari care au câştigat alegerile parlamentare în 2012 și, se pare că, lucrurile nu se vor opri aici, fiind doar o chestiune de timp pentru ca și ceilalți parlamentari PP-DD să părăsească partidul.

Cei care au plecat din PP-DD sunt nemulțumiți, în mod special, de politica partidului de la centru în care nu se mai regăsesc. "Nu am nimic de reproşat colegilor de la Organizaţia Judeţeană Constanţa", a precizat Marian Vasiliev, aflat ieri în Turcia. Acesta a subliniat însă că dialogul cu organizaţia centrală a partidului, inclusiv cu Dan Diaconescu, era practic inexistent. 

Cei doi parlamentari din Constanța nu au luat  încă legătura cu liderul UNPR Constanța, George Lipoveanu.


Liderul Organizației Județene a PP-DD, Gheorghe Slabu, nu a putut fi găsit pentru a lămuri lucrurile.


În altă ordine de idei, sâmbătă, conducerea centrală a PP-DD este așteptată să sosească la malul mării pentru a analiza situația de la Constanța.

Taguri: vasiliev, condurateanu,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

Gelu V.
19-12-2013
Aceste persoane nu fac decat sa vomiti de scarba. RUSINE !!!!!
valy
17-12-2013
Cum au plecat parlamentari hop si SIMONA MAN aceasta doamna a distrus partidul ,in toata tara la toate structurile partidului se vorbeste de plecari cit timp aceasta doamna va fi in fruntea partidului pt ea nu conteaza decit beneficiile materiale care i se cuvin atunci cind un presedinte de partid duce partidul de la 16% la 3 la suta si nu are demnitatea sa-si prezinte demisia e clar ce se urmareste
Georgeta
13-12-2013
Ei ,ce sa mai spun,se pare ca dupa eroii de seama care cu pretul vietii si-au aparat tara de dusmanii externi ,raman cei doi mari patrioti romani : Gheorghe Ghiorghiu Dej si Nicolae Ceausescu .Cinste lor !
Ma gandeam ca in PP-DD se afla alti patrioti,dar stupoare rand pe rand se alatura celor care au distrus tara si au saracit poporul roman.
A inceput sa-mi fie lehamite.
Dezamagirea este atat de mare incat, regret ca mi-am facut lucrare la cimitir ,sa mor in tara mea,dar cred ca nu voi mai avea aceasta placere.Este prea multa mizerie,romanii s-au imunizat la ceea ce inseamna dragoste de tara , se alatura liftelor rele si ca in zicala : D-zeu iti da ,dar nu-ti baga si in traista.
Numai jigodii si jigodisme ,s-a dus dracului tot !
renata
13-12-2013
Cam derizoriu motivul invocat de acesti domni.Le lipseste coloana vertebrala, pana si in a motiva aceasta fuga ......daca ne gandim ca nu au avut curajul macar sa-si anunte liderii de grup ca vor pleca.
Lasitatea se pare ca este ridicata la rang de virtute. Cu Razvan Condutareanu, m-am intalnit acum trei saptamani la o sedinta a Biroului de Coordonare pe Bucuresti, unde este membru.....cum poate spune ca nu exista relationare cu centrul.....el fiind si consilier intr-o primarie ???...

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii