Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pentru lucrări de asfaltare

Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pentru lucrări de asfaltare(205)

Strada Mihai Viteazu va fi închisă circulației rutiere în perioada 21 martie-23 martie pentru executarea lucrărilor de recondiționare a carosabilului, la intersecția cu strada Cuza Vodă, ca urmare a intervențiilor realizate de RAJA SA.

Traficul rutier va fi restricționat total pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu.

Rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite în această perioada traficul pe artera rutieră menționată, folosind rute alternative.

Totodată, facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

   

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii