Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
10 cu Felicitări: 20 de clase primare de la Scoala Gimnaziala Nr.16 Constanta intră în competiție

10 cu Felicitări: 20 de clase primare de la Scoala Gimnaziala Nr.16 Constanta intră în competiție(131)

Ne bucurăm să vă anunțăm că împreună cu Primăria Municipiului Constanța și Școala Gimnazială Nr. 16 am dat startul unei noi ediții a concursului "10 cu felicitări pentru colectarea separată"!

 

🎉 În perioada 19 martie - 31 martie 2024, elevii vor fi în centrul acțiunii, învățând și participând activ la procesul de colectare separată a deșeurilor reciclabile.

 

Mecanismul concursului este simplu: fiecare clasă se va implica în această competiție cu scopul de a colecta și a depune cât mai multe deșeuri reciclabile în ecoinsula din curtea școlii.

Ecoinsula va monitoriza și va cântari deșeurile depuse de fiecare clasă. Prin scanarea unui card cu cod QR, ecoinsula va identifica clasa responsabilă pentru depunerea deșeurilor.

🔄 Clasa care va strânge cea mai mare cantitate de deșeuri reciclabile va fi desemnată câștigătoare și va fi premiată cu o excursie la Destiny Park, oferită de către Polaris.

Lansarea concursului a fost un moment plin de entuziasm, cu elevi dornici să învețe și să contribuie la un mediu mai curat.

🌟 Ei au primit informații utile despre colectarea corectă a deșeurilor de la echipa noastră și fiecare a plecat acasă cu un flyer informativ.

Mult success tuturor!

 

#10cufelicitari #colecteazaseparat #protejeazamediul #constanta #polaris 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii