Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
„Adoptă un cățel” – Salvează o viață din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța

„Adoptă un cățel” – Salvează o viață din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța(137)

Continuăm eforturile noastre comune pentru a găsi familii adoptive pentru câinii comunitari găzduiți de municipalitate în Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța.

 

Adopția este un gest gratuit și altruist, care salvează vieți. Invităm comunitatea să se alăture demersului nostru și să contribuie la bunăstarea acestor căței, oferindu-le șansa unei vieți fericite într-o familie iubitoare și responsabile.

 

Persoanele interesate sunt binevenite la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța, situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11, unde pot întâlni cățeii adorabili și jucăuși, pe care pot adopta după întocmirea tuturor formalităților, inclusiv semnarea unui contract de adopție.

 

Programul adăpostului este următorul: luni, marți, miercuri, vineri între orele 10:00 și 14:00, joi între orele 09:30 și 17:30, iar sâmbăta și duminica adăpostul este închis.

 

Toți cățeii sunt încredințați spre adopție doar după ce au fost consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0733045213.

 

Numai împreună putem schimba în bine viețile acestor căței! Contribuți și dumneavoastră la bunăstarea acestor suflete nevinovate!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii