Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputat Dănuț Aelenei: „Începe sarabanda promisiunilor electorale!”

Deputat Dănuț Aelenei: „Începe sarabanda promisiunilor electorale!”(346)

Deputatul AUR Dănuț Aelenei este vizibil îngrijorat de noua etapă a circului electoral, unde PSD și PNL revin cu promisiuni grandioase, ignorând realitățile economice dificile ale țării. În lipsa proiectelor și viziunii, aceștia se agață de discursul împotriva „extremiștilor”, încercând să ascundă propria lor ineficiență. Dar cine sunt cu adevărat acești ”extremiști”, aflăm de la deputatul Aelenei, în următorul mesaj postat pe pagina sa de socializare:

„După ce timp de aproape 4 ani de hibernare, în care nu au făcut nimic, cei de la PSD-PNL s-au activat și au început să colinde în lung și-n lat România și Europa…

Vom face, vom drege, va curge lapte și miere pentru voi românii de pretutindeni!”

România însă se găsește într-o situație dificilă din punct de vedere economic, prețurile la utilități la alimente și bunurile de larg consum cresc exponențial, în timp ce deficitul bugetar crește și el, statul român, nemaifiind capabil să asigure pensiile și salariile cetățenilor.

Singura lor soluție este de creștere a impozitelor și taxelor!? Nimic altceva.

Singura lor grijă nu este redresarea economică, ci lupta împotriva "extremiștilor".

Fără proiecte, fără idei, fără viziune și fără voință, cei de la PSD-PNL au găsit acel "acar Păun", un dușman împotriva căruia românii ar trebui să aibă poziție radicală - extremiștii!

Oare cine sunt acei extremiști?!

Voi, cei de la PSD și PNL, voi ce aduceți instabilitate și hoție, nesiguranță și îngrijorare, voi cei ce la fiecare patru ani veniți cu lozinci mincinoase, discursuri mieroase și păcăliți electoratul.”, a transmis deputatul constănțean Aelenei.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii