Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Mohammad Murad: „Sunt un „produs” un pic diferit față de restul politicienilor, pentru că eu sunt un om dinamic.”

Mohammad Murad: „Sunt un „produs” un pic diferit față de restul politicienilor, pentru că eu sunt un om dinamic.”(801)

Astăzi, la prânz, a avut loc, la sediul central AUR Constanța, din zona Dacia, săptămânala conferință de presă. Au fost prezenți Daniel Moraru, coordonatorul județean, Mohammad Murad, candidat la CJC, Cătălin Apostol și Daniel Radu, candidați la primăriile Cernavodă și Corbu.

În debutul conferinței, Daniel Moraru a declarat: "Tema conferinței este faptul că s-au aliniat planetele. Cunoaștem contracandidații, cunoaștem și candidații. Ieșim în fața cu oameni care au performat și vor performa în administrația publică locală așa cum au făcut-o în viața de zi cu zi. Sunt oameni care pot reda șansa unor localități. Discutăm de Cernavodă, un oraș cu un buget foarte bogat, acolo unde investițiile nu se vad. Localitatea Corbu pare a fi protejată de un sit natural, dar se încearcă prin diferite metode construcția abuzivă a unor proiecte imobiliare."

La rândul său, Mohammad Murad a comentat alegerea sa la șefia CJC: "A fost o foarte mare bătălie. Nu am știut de decizia ca eu să fiu candidat. Dar asta este datoria mea. Vreau să am colaboratori care să fie loiali în proiectele noastre. Încercăm să facem așa cum este cel mai bine... Simion m-a numit candidat la CJ fără voia mea! O să fiu acuzat că sunt arab, că sunt musulman, dar ce este foarte clar e că voi muri în România...Nimeni nu a luptat pentru Constanța. Au luptat pentru posturi și scaune. Nu zic eu că sunt cel mai bun. Dar AUR este un partid plin de emoție, plin de oameni dedicați, plin de oameni care nu au avut loc în altă parte până acum. Cum e posibil să plece românii de aici și să vină multinaționale și să facă profit la noi în țară? Nu se poate așa ceva."

Cătălin Apostol: "Vreau să mulțumesc liderilor AUR pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Orașul Cernavodă este unic în România. Găzduiește singura centrală nucleară din țara noastră. Aș vrea să punctez faptul că infrastructura în Cernavodă trebuie reconstruită de la zero. Apoi trebuie să facem un parteneriat fiabil între administrația publică locală și mediul de afaceri privat. Cernavodă trebuie să ajungă la cel mai înalt nivel și să ne putem numi un oraș puternic și curat. AUR, prin cei 4 piloni, este soluția și șansa pe care românii o așteaptă"

Daniel Radu: "Am întrat în AUR pentru că este un partid curat. Și eu sunt un om curat. Nu am mai făcut politică până acum. Tinerii vor schimbare. Nu avem infrastructură în Corbu. Nu avem șosele. Plajele trebuie să fie curate. Un turist când vine trebuie să aibă la dispoziție pubele de gunoi. Nu mai suport să tolerez asemenea mizerii. Trebuie să facem o schimbare. Oamenii vor fapte. S-au săturat de vorbe. Trebuie să facem treabă. Am hotărât și la îndemnul cetățenilor să candidez."
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii