Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Stelian Ion - Atacuri dure la adresa contracandidaților PNL-PSD la Primăria Constanța

Stelian Ion - Atacuri dure la adresa contracandidaților PNL-PSD la Primăria Constanța(632)

Stelian Ion, președintele USR Constanța, candidatul Alianței Dreapta Unită la primărie, a susținut o inedită conferință de presă în fața scărilor Consiliului Județean Constanța.

Acesta l-a acuzat pe primarul Constanței de faptul că: „vinde teren cu teren, bucată cu bucată, din patrimoniul domeniului privat al municipalității. Adică, exact ce critica Chițac la administrația precedentă. O să vină în scurt timp primarul și o să se plângă că nu are terenuri și nu are unde să construiască. Unul din aceste terenuri este o bucată de plajă....Acum, nu se potolește, merge mai departe și vinde altă bucată de plajă, în zona de lângă Castelul Regal din Mamaia, în imediata apropiere a unui hotel construit pe plajă.”

La întrebarea noastră de a nominaliza firma sau persoana în cauză, Ion Stelian a declarat că nu cunoaște acest aspect, dar „...este interesul unui investitor apropiat de actuala administrație PSD-PNL, pentru a construi încă ceva acolo, pe plajă”.

În final, Stelian Ion l-a atacat și pe contracandidatul său de la PSD, la Primăria Constanța: „ Pe Horia Constantinescu nu îl leagă nimic de oraș și este rupt de problemele reale ale constănțenilor...Constanța a ajuns pe un loc dintre cele mai de jos în țară, ca municipiu. Asta își doresc oare constănțenii? Nu! Asta își dorește o gașcă de interese care a acaparat Constanța. Acesta gașcă trebuie să se retragă! Au mutilat și orașul și stațiunea Mamaia. Ce mai vreți, PSD și PNL? Toate deciziile se iau la București. Candidații se iau din pix, nu sunt constănțeni, nu au legătură cu acest oraș. Pentru ei, Constanța nu contează”.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii