Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Se reabilitează infrastructura rutieră în mai multe zone din oraș

Se reabilitează infrastructura rutieră în mai multe zone din oraș(125)

Echipele Confort Urban acționează astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada I.L. Caragiale, pe tronsonul delimitat de strada Theodor Burada și strada Agricultori, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, până la ora 16:00.

Tot începând de astăzi va demara și proiectul de asfaltare a străzilor din cartierul Tomis Plus. Prima strada care intră în reabilitare este strada Napoli, unde vor fi aplicate restricții de trafic parțiale. Se va circula alternativ pe o bandă de mers în zona unde intervin utilajele de frezare și asfaltare, în intervalul orar 08:00-16:00.

Programul de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus va cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Viena, Lyon, Brest, Bratislava și Krakovia. Străzile din acest cartier nu erau predate de către dezvoltatori imobiliari și proprietarii de terenuri către Primăria Constanța și din acest motiv ele nu au putut fi reabilitate până acum.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii