Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Vești bune pentru constănțeni! Etapa a III-a a proiectului de reabilitare a rețelelor termice primare se apropie de final.

Vești bune pentru constănțeni! Etapa a III-a a proiectului de reabilitare a rețelelor termice primare se apropie de final.(167)

 Lucrările desfășurate în zona centrală a orașului sunt realizate în proporție de 97%, urmând ca în scurt timp să se încheie și această etapă. Finalizarea lucrărilor va duce la eliminarea avariilor și a pierderilor înregistrate, ceea ce înseamnă că nu se va mai opri furnizarea apei calde și, cel mai important, odată cu fiecare etapă încheiată prețul gigacaloriei ar putea să scadă.

 

În această etapă se reabilitează 4,03 km traseu de conducte primare aferente a trei tronsoane de rețea termică primară și 3,025 km traseu de conducte secundare aferente unui număr de 11 puncte termice, precum și reabilitarea de vane, cămine, înlocuirea sistemelor de contorizare a agentului termic primar și secundar, precum și montarea unei bucle de echilibrare hidraulică. Valoarea proiectului este de aproximativ 52 milioane de lei.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii