Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Gheorghe Slabu : „Vasiliev şi Condurăţeanu ne-au îndurerat sufletele. Dacă le-aş fi dat o icoană, ar fi jurat pe ea că nu pleacă’’

Gheorghe Slabu : „Vasiliev şi Condurăţeanu ne-au îndurerat sufletele. Dacă le-aş fi dat o icoană, ar fi jurat pe ea că nu pleacă’’(1383)


PP-DD Constanţa a prezentat, sâmbătă, bilanţul activităţii în faţa conducerii centrale a partidului, acțiunea având loc la Clubul SNC din Constanța. La eveniment au fost prezente și președinta PP-DD la nivel central, Simona Man, dar și deputata Liliana Mincă.


În cadrul întâlnirii, preşedintele PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu, nu a ezitat să-şi arăte nemulţumirea faţă de cei care au plecat din partid la UNPR, respectiv senatorul Marian Vasiliev şi deputatul Andrei Răzvan Condurăţeanu.
„Niște oportuniști. Vrem să le amintim că noi i-am făcut parlamentari, partidul şi sigla. Nu ei ne-au făcut pe noi. Vă asigurăm că ne vom mobiliza. Vasiliev şi Condurăţeanu ne-au îndurerat sufletele. Au lovit din plin în partid. Dacă le-aş fi dat o icoană, ar fi jurat pe ea că nu pleacă. Au plecat într-un moment rău pentru partid. Cum să plece într-un partid care e în slujba PSD-ului?”, a spus Slabu.

Totodată, el a dat asigurări că, în scurt timp, PP-DD Constanța va fi din nou, în topul PP-DD la nivel central. Pe de altă parte, liderul organizaţiei judeţene, Gheorghe Slabu, a precizat că toate organizaţiile locale vor intra în evaluare începând din luna ianuarie a anului viitor, ţinta fixată de PP-DD la alegerile europarlamentare, la nivel judeţean, fiind de 20 de procente.

La rândul său, Simona Man, preşedintele PP-DD, s-a declarat dezamăgită de cei doi.
„Au cedat unor tentaţii care se vor întoare împotriva lor şi au arătat o faţă urâtă pentru electorat. Sunt otrăvită sub limbă, pentru că mi-au dat din veninul lor. Vasiliev e un om care şi-a făcut campanie pe spatele lui Gheorghe Slabu. Marea lui dezamăgire e că vroia să fie preşedinte PP-DD Constanţa. Asta era ţinta lui. L-am avertizat pe Slabu că Vasiliev a deraiat pe linie de partid. Am avut semnale că Răzvan Condurăţeanu pleacă din partid. M-a sunat tatăl lui plângând. Mi-a spus că îi este ruşine că l-a trădat propriul copil. Toată campania i-a făcut-o Slabu. Mă bazez pe Slabu la alegerile europarlamentare, avem încredere în el. Acum, ne așteaptă alegerile europarlamentare iar dumneavostră aveți un candidat aici. Mă bazez din tot sufletul pe ceea ce face Gheorghe Slabu și aș dori să privim cu mare responsabilitate perioada care urmează și să încercăm să ne securizăm votul’’, a spus Simona Man.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii