Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Mihai Lupu: „Drumurile Județene Constanța nu vor fi niciodată subordonate unui regim politic.”

Mihai Lupu: „Drumurile Județene Constanța nu vor fi niciodată subordonate unui regim politic.”(353)

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu directorul DJCT Răzvan Gabriel Zagon, a efectuat o vizită pe DJ391A Băneasa-Răzoare, unul din drumurile cele mai expuse accidentelor și intemperiilor. Mihai Lupu a precizat faptul că, în acest moment, au fost eliminate punctele periculoase și vegetația și astfel întreaga suprafață a fost pregătită pentru turnarea covorului asfaltic. Președintele CJC ne asigură că aceste acțiuni vor continua, pentru a asigura siguranța și confortul tuturor participanților la trafic și pentru a stimula dezvoltarea economică în regiune.

 

„Societatea Drumuri Județene Constanța nu servește în prezent și nu trebuie să servească, nici în viitor, niciunui regim politic. Trebuie să aibă propriul drum, care să țină de eficiență și de obiectivele pentru care a fost creată.

Eforturile întreprinse de echipa de la Drumuri până în prezent au fost orientate spre sprijinirea cetățenilor și crearea unei rețele de drumuri moderne și sigure.

Astăzi m-am deplasat, alături de Răzvan Gabriel Zagon, directorul companiei, pe DJ391A Băneasa-Răzoare, unul dintre cele mai expuse trasee accidentelor și intemperiilor. În acest moment, sunt eliminate punctele periculoase și vegetația care crează obstacole în trafic, întreaga suprafață fiind pregătită pentru turnarea covorului asfaltic.

Vom continua aceste acțiuni, pentru siguranța și confortul tuturor participanților la trafic și pentru a stimula dezvoltarea economică în regiune.”, a transmis Mihai Lupu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii