Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
PNL l-a denunţat, în 2004, pe Năstase, în Dosarul Zambaccian!

PNL l-a denunţat, în 2004, pe Năstase, în Dosarul Zambaccian!(2259)

Multe se vor spune şi scrie despre noua condamnare a lui Adrian Năstase. Dar trebuie, din start, amintit un fapt de necontestat: verdictul de astăzi al Curţii Supreme îşi are punctul de pornire în… 2004, când, înainte de alegerile legislative şi pentru Palatul Cotroceni, un grup de politicieni, membri în conducerea PNL (atunci în Alianţa Dreptate şi Adevăr, alături PDL), în frunte cu Mona Muscă (iniţiatoare) au semnat un denunţ penal, la adresa premierului (PSD – ist) în funcţie şi candidat desemnat al social-democraţilor la prezidenţialele care urmau în toamnă! Exact pe speţa în care s-a dat sentinţa în această zi!

Printre ceilalţi semnatari remarcăm câteva nume “grele” ale USL-ului de azi, ramura PNL: Norica Nicolai, Ludovic Orban şi Nini Săpunaru.

Atunci, în 2004, procurorul general Amariei, omul lui Năstase, a “îngropat” dosarul…


În 2005, ajunsă la Putere, Alianţa DA l-a… repus pe rol. A urmat celebra secvenţă cu “Mătuşa Tamara” ş.a.m.d. Acum, după aproape zece ani, denunţul… actualilor aliaţi a rodit!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii