Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Primele spectacole la Casa de Cultură vor avea loc la începutul lui februarie(1234)

Reprezentanții Casei de Cultură din Constanța au luat decizia ca, în luna ianuarie a acestui an, scena de spectacole să rămână goală, pentru ca angajații să beneficieze de concediile aferente, dar și pentru ca instituția să fie igienizată corespunzător.


Astfel, primele spectacole la care constănțenii vor putea participa vor avea loc la începutul lunii februarie. Mai exact, luni, 3 februarie, de la ora 19.00, va avea loc piesa „Micul Infern”, de Mircea Ştefănescu, care îi va avea în distribuţie pe Ileana Stana Ionescu, Liviu Lucaci, Ilinca Goia,Dragoș Stamate, Marius Rizea, Daniel Badale şi Fulvia Folosea. Preţul biletelor este de 60 şi 80 lei.


Miercuri, 5 februarie, de la ora 19.00, va reveni la Constanţa Radu Beligan, în comedia „Lecţia de violoncel”, de Mona Radu şi în regia lui Felix Alexa. Din distribuţie, mai fac parte Lamia Beligan, Tania Popa, Marius Manole şi Rodica Ionescu. Preţul biletelor este de 80 şi 100 lei.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii