Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Nicușor Constantinescu, renegat de propriul partid

Nicușor Constantinescu, renegat de propriul partid(1619)

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, astăzi, că social-democraţii nu susţin declaraţiile făcute de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, privind desfiinţarea DNA.


Dragnea a mai precizat că i se pare "bizar şi periculos" ca o sumă de bani, care constituie motiv de litigiu între două instituţii publice, să fie considerată folos necuvenit.


Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, ieri, să sesizeze Inspecţia Judiciară în cazul afirmaţiilor făcute de Nicuşor Constantinescu, cu privire la DNA, pe care a numit-o "poliţie politică", susţinând că ar trebui desfiinţată.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este urmărit penal pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce ar fi dispus efectuarea unor plăţi nelegale în valoare de peste 5 milioane de euro.


Preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu a cerut public Parlamentului României desfiinţarea prin lege a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce, zilele trecute, procurorii l-au ridicat și l-au dus la audirei. Acesta a numit DNA ”un aparat odios de poliţie politică aflat la îndemâna lui Traian Băsescu şi care s- a plasat prin acţiunile sale deasupra justiției române şi a statului de drept”.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii