Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Un deputat constănțean îi cere lui Ponta să-l demită pe ministrului Stroe

Un deputat constănțean îi cere lui Ponta să-l demită pe ministrului Stroe(1081)

Ca urmare a tragediei aviatice din Munţii Apuseni, deputatul constănțean Florin Gheorghe solicită premierului Victor Ponta să-l demită de urgenţă pe Ministrul Radu Stroe.


„Am reclamat în nenumărate rânduri faptul că domnul Stroe conduce într-un mod defectuos soarta Ministerului de Interne. Accidentul tragic, care a cutremurat şi întristat o ţară întreagă, a demonstrat o dată în plus falimentul instituţional din subordinea domnului Stroe. Nu este admisibil ca cetăţenii să găsească victimele înaintea autorităţilor. Nu este admisibil ca servicii publice, pentru care se cheltuiesc milioane de euro anual, să nu poată localiza epava unui avion sau apelul de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112! Nu există scuze pentru ministrul Stroe, dar şi pentru alţi şefi de instituţii, din cauza cărora pilotului şi tinerei stagiare nu li s-a dat o minimă şansă la viaţă! Nu mai poate fi tolerat comportamentul ministrului Stroe care nu are nici măcar demnitatea să recunoască faptul că instituţiile din subordinea sa şi-au demonstrat vădita incompetenţă în situaţii de criză. Să ne ferească Dumnezeu de alte situaţii de criză, pentru că instituţiile subordonate domnului Stroe şi-au arătat incapacitatea de a răspunde corespunzător în momente dificile”, a spus deputatul PDL Florin Gheorghe.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii