Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Reprezentanţii elevilor nu vor să „negocieze” cu viceprimarul Gabi Stan şi se duc peste Mazăre(1170)

Luni 3.02.2014 mai mulţi membri ai Consiliului Judeţean al Elevilor şi Asociaţia Elevilor din Constanţa vor participa la şedinţa Consiliului Local al Municipiului Constanţa. Reprezentanţii elevilor vor avea în vedere problema nesubvenţionării a 50% din preţul abonamentului la transportul local în comun pentru elevi. Aceştia au speranţa că problema se va rezolva pe cale amiabilă.

„În data de 21 ianuarie 2014 am participat la o discuţie cu viceprimarul Constanţei Gabi Stan, pornind de la baza legală privind dreptul elevilor de a avea reducere la transportul local în comun, însă viceprimarul nu a dorit abordarea problemei în acest fel, ignorând prevederile legii şi dorind o negociere pe lege. Noi nu am fost de acord cu acest lucru deoarece nu avem autoritatea să negociem legea care este strictă, datoria noastă, în calitate de reprezentanţi ai tuturor elevilor din Constanţa, fiind să facem demersuri pentru respectarea prevederilor legale”, a declarat Andrei Gîlca, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii