Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul Dănuț Culețu și Mihai Petre de la Forța Civică se iau la trântă cu Guvernul Ponta și administrația lui Mazăre

Deputatul Dănuț Culețu și Mihai Petre de la Forța Civică se iau la trântă cu Guvernul Ponta și administrația lui Mazăre(1645)

Președintele Organizației Județene a Partidului Forţa Civică Constanţa, deputatul Dănuţ Culeţu, și președintele Organizației Municipale Constanța a Forței Civice, Mihai Petre au organizat o conferință de presă la sediul partidului din Constanța. În cadrul întâlnirii, cei doi au adus acuzații la adresa actualului guvern dar și a actualei administrații publice locale.

Astfel, deputatul Dănuț Culețu a adus critici la adresa actualei guvernări, invocând proasta gestionare în situaţiile de criză din ultima perioadă. El a spus că guvernarea este presărată de incompetenţe de anvergură deoarece Guvernul Ponta a picat cu brio la toate examenele pe care le-a avut.

„Când studenta Aura Ion murea, Ponta juca baschet. Proasta gestionare a continuat şi pe perioada codului roşu. Referitor la taxa de 7 eurocenţi, dacă o abandonează va trebui să impună noi şi noi taxe, să recupereze pe alte părţi. Va fi vai de capul nostru”, a spus Culeţu.
El a mai adăugat că prefectul Eugen Bola a fost silit să-şi dea demisia din funcţie iar declararea stării de alertă la nivelul Constanţei a slujit clientelei politice. Totodată, parlamentarul Forţei Civice a precizat că nici în cazul examenului cu FMI Guvernul Ponta nu ar obţine notă de trecere.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Forţa Civică, Mihai Petre, a declarat că municipalitatea constănţeană are două soluţii, de natură politică şi financiar-economică, pentru aplicarea de subvenţii la încălzire la toată populaţia oraşului însă, se pare că nu se dorește acest lucru.

Mihai Petre a explicat că în cazul soluţiei politice Guvernul Ponta poate abroga OUG 70 a Guvernului Boc iar economic Primăria Constanţa poate tăia jumătate din sumele alocate la capitolele cultură, subcapitolul întreţinere grădini publice precum şi la salubritate pentru a putea subvenționa gigacaloria pentru toată populația municipiului Constanța. Totodată, Mihai Petre a transmis public că solicită Consiliului Local Constanța să demită conducerii RADET Constanţa pentru facturarea agentului termic pe o perioadă de 40 de zile şi nu de 30 de zile, așa cum s-a procedat luna trecută.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii