Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Forța Civică Constanța merge pe mâna tinerei Alma Micu la alegerile europarlamentare

Forța Civică Constanța merge pe mâna tinerei Alma Micu la alegerile europarlamentare(2530)

Alegerile europarlamentare se apropie cu pași repezi iar filialele Partidului Forța Civică din țară au intrat în competiție pentru selecția celor mai buni viitori candidați.

În acest context, reprezentanţii Forţei Civice Constanţa au înaintat conducerii centrale a partidului o propunere la nivel de ţară pentru candidatura la alegerile europarlamentare din luna mai.
Deputatul Dănuț Culețu a declarat că, filiala constănțeană are deja o propunere serioasă în acest sens, în persoana tinerei ALMA MICU. Culețu a mai spus că aceasta și-a întocmit singură proiectul politic în limba engleză şi va susţine şi un interviu în limba engleză în fața comisiei de la centru.

Alma Micu are 37 de ani și lucrează în turism, fiind licențiată a Academiei de Studii Economice Bucureşti. Pe plan politic, Alma Micu este vicepreşedinte al Biroului Permanent Municipal al Forţei Civice Constanţa.

„Suntem primul partid politic românesc care deschide lista candidaţilor la europarlamentare pentru toţi cei care muncesc în UE, care profesează în statele UE. Vrem să le dăm o şansă de a-i reprezenta pe toţi românii şi celor care lucrează acum în diaspora şi cetăţenilor români din Republica Moldova. Vom avea gata lista finală a candidaţilor noştri în a două parte a lunii februarie. Procesul de selecţie a celor care vor intra pe această lista va cuprinde, pe lângă interviu, un examen al aptitudinilor europene într-o limba străină. Interviul va fi filmat, pentru a oferi acces şi presei. Credem că nu putem vorbi de alcătuirea listei de candidaţi pornind de la nevoile clientelei politice. Nu avem aşa ceva, nu avem datorii faţă de nimeni. Ne facem acum temele de partid. Dacă vom fi într-o alianță electorală, va fi o lista cu şi mai multe nume, iar selecţia va fi şi mai serioasă”, spunea în urmă cu puțin timp președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

Carmen Popa
03-02-2014
In sfarsit oameni de valoare pentru europarlamentari. Sa speram ca de data aceasta oameni ca Alma Micu vor reusi sa ne reprezinte asa cum meritam. Mult succes Alma!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii