Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Atenție, părinți! Încep înscrierile pentru clasa pregătitoare(1200)

Conform calendarului școlar, din data de 24 februarie începe înscrierea copiilor în clasa pregătitoare și în clasa întâi pentru anul școlar 2014 - 2015.
Drep urmare, peste 5 zile, fiecare unitate de învățământ va afișa numărul de clase pregătitoare stabilite, programul de evaluare a dezvoltării psihosomatice a micuților dar și imagini cu spațiile în care aceștia își vor desfășura activitatea.
Pentru ca părinții și copiii să cunoască mai bine realitatea din școala aleasă, între 19 și 28 februarie va fi organizată Ziua porților deschise. În intervalul 24 februarie - 14 martie, părinții vor completa online sau la unitatea de învățământ cererile-tip de înscriere. Prima etapă de înscrie începe pe 17 martie. După patru zile va avea loc repartizarea, iar unitățile de învățământ vor afișa lista candidaților dar și locurile vacante. A doua etapă va avea loc din 24 martie.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii