Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Începe simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a(1232)

Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a din anul şcolar 2013-2014 va începe mâine cu proba scrisă la Limba şi literatura română, urmată miercuri, de simularea la Matematică, iar joi, de cea la Limba şi literatura maternă pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale. Potrivit calendarului simulărilor aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, rezultatele vor fi afişate vineri, 7 martie.

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2013-2014 va începe pe 3 martie cu proba scrisă la Limba şi literatura română, pe 4 martie este programată proba scrisă la Limba şi literatura maternă, iar pe 5 martie - proba scrisă obligatorie a profilului. Pe 7 martie va avea loc simularea probei scrise la alegere a profilului şi specializării, iar pe 14 martie vor fi anunţate rezultatele.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional pentru elevii clasei a XI-a în anul şcolar 2013-2014 sunt: Limba şi literatura română, Limba şi literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale), Matematică şi Istorie.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii