Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

UDTR organizează simpozionul “Femeia de etnie turcă în Islam”(1643)

Uniunea Democrată Turcă din România organizează sâmbătă, 22 februarie cea de a- III- a ediţie a simpozionului „Femeia de etnie turcă în Islam”. Tema din acest an a simpozionului este „Femeia moştenire culturală şi existenţială”. În cadrul simpozionului vor avea loc dezbateri despre rolul femeii în viaţa socială şi culturală a comunităţii turce din Dobrogea. Vor susţine discursuri Serin Turkoglu, preşedintele comisiei de cultură, Gulten Abdula preşedintele filialei UDTR din Galaţi, Nilgün Güneş, profesor de cursuri de Coran şi Firdes Musledin. Evenimentul este organizat de comisia de religie din cadrul UDTR şi este coordonat de Firdes Musledin.

La simpozion sunt aşteptaţi să participe preşedintele UDTR ing. Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, muftiul Cultului Musulman din România, Murat Iusuf dar şi consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Ali Bozçalışkan. Simpozionul va începe la orele 11.00 în incinta restaurantului „Konak” din Constanţa, str. Dezrobirii nr.4.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii