Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

MRU: „Nu toate formaţiunile de dreapta l-ar susţine pe Antonescu la prezidenţiale”(1037)

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, consideră că preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu ar fi susţinut la alegerile prezidenţiale de toate formaţiunile politice de dreapta.

„Cu un PNL cu probleme de credibilitate va fi greu de negociat dacă iese de la guvernare. Într-o Românie atât de instabilă politic este nevoie de o opoziţie constructivă şi puternică, nu de una care va avea de împărţit răzbunări cu vechii aliaţi. PNL trebuie să-şi clarifice mai întâi problemele din interiorul partidului, probabil se va pune în vedere plecarea lui Antonescu de la şefia partidului, ceea ce implicit va duce în discuţie şi varianta ca acesta să nu mai candideze la prezidenţiale. Fără susţinerea PSD-ului şansele să câştige Antonescu vor fi relativ scăzute. Nu toate formaţiunile de dreapta l-ar susţine pe Antonescu la prezidenţiale. Ar fi realmente tragic ca în turul doi să fim nevoiţi să alegem între PSD şi Antonescu şi nu pot să cred că putem fi atât de iresponsabili când vine vorba de viitorul ţării noastre. Cei care fac astăzi calcule de putere pe partea dreaptă a eşichierului politic să ia întâi aminte aceste chestiuni”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu într-un comunicat de presă remis redacţiei.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii