Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Elena Udrea: „Antonescu nu are şanse să devină candidatul Mişcării Populare la prezidenţiale”(1084)

Deputatul Elena Udrea a declarat, astăzi, că liberalul Crin Antonescu nu are şanse să devină candidatul Mişcării populare la prezidenţiale.
Udrea a fost întrebată dacă preşedintele PNL Crin Antonescu are şanse să devină candidatul dreptei la prezidenţiale.
„Nu are şanse să devină candidatul Mişcării Populare la prezidenţiale, dar electoratul de centru-dreapta din care face parte şi electoratul PNL va putea să voteze un autentic candidat al opoziţiei, un autentic candidat care să respecte valorile de centru-dreapta în turul al doilea al prezidenţialelor şi împotriva lui Victor Ponta şi anume candidatul susţinut de Mişcarea Populară", a răspuns Udrea.
De asemenea, Elena Udrea a declarat că senatorii PMP vor vota împotriva lui Crin Antonescu dacă se va pune problema schimbării acestuia din funcţia de preşedinte al Senatului.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

Betoniera Vasile
26-02-2014
Eu sa fiu in locul Antonescului in clipa de fata, as sta vreo doua luni intr-o totala penitenta si cand as considers ca am fost iertat 15-20 %, as scoate capul usurel spasit, fara pretentii de marire si fasoane de fata mare, neprihanita...Elena Udrea il taxeaza asa cum merita : a fost la putere impreuna cu Ponta-Naumovici aproape doi ani, trebuie sa faca ciocu' mic si sa recunoasca esecurile in solidar !!! PMP va avea propriul candidat la prezidentiale, iar acesta va fi Elena Udrea care va castiga !!!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii