Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Președintele PNL Constanța suține că niciun liberal de la malul mării nu va pleca la partidul lui Tăriceanu

Președintele PNL Constanța suține că niciun liberal de la malul mării nu va pleca la partidul lui Tăriceanu(1559)

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu și-a dat demisia din PNL după 24 de ani de când activa în această formațiune politică și a anunțat că va înființa un nou partid care se va numi Partidul Reformator Liberal. Mai mult, el a spus că se așteapă ca, alături de el să vină și alți liberali nemulțumiți de decizia PNL de a ieși de la guvernare și de a rupe în acest fel USL.


În urmă cu cinci ani, mai exact, în 2009 atunci când Tăriceanu și Antonescu au candidat la președinția PNL, organizația de la Constanța l-a susținut în cursa pentru șefia partidului pe Tăriceanu.
În aceste corcumstanțe este de așteptat ca și membrii din PNL Constanța să plece în gruparea Tăriceanu, însă președintele formațiunii politice de la malul mării, deputatul Gheorghe Dragomir dă asigurări că un asemenea lucru nu se va întâmpla.


“Este adevărat că atunci l-am susținut pe domnul Tăriceanu dar era o luptă în interiorul partidului ceea ce era permis, chiar recomandat. Acum, domnul Tăriceanu a plecat din partid și nu mai are susținerea noastră. Nu cred că cineva de la Constanța va pleca alături de Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat Gheorghe Dragomir.


Totusi, există voci care susțin că, dacă partidul lui Tăriceanu va reuși să se alieze cu USD pentru a păstra USL-ul, este posibil ca cei care au în aceste momente funcții de conducere în instituțiile deconcentrate din Constanța să facă pasul de la PNL la Gruparea Tăriceanu, mai exact la Partidul Reformator Liberal.


La acest moment, liberalii dețin funcții de conducere în următoarele instituții din Constanța: CJAS – Dragoș Poteleanu, AJOFM – Carmen Răducu, ITM - Eugen Bola, DJST – Claudiu Teliceanu, ANR - Mihai Andrei, CERONAV - Ovidiu Cupşa, Oil Terminal - Sorin Ciutureanu, CNAPMC - Ciprian Hanganu, Administraţia Finanţelor Publice - Silviu Coşa.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla și dacă aceștia vor rămâne în continuare alături de PNL sau vor ceda ispitelor și vor pleca la gruparea Tăriceanu în speranța că își vor păstra funcțiile de conducere.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii