Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Mihai Razvan Ungureanu: Forța Civică nu-l va vota niciodată pe Antonescu

Mihai Razvan Ungureanu: Forța Civică nu-l va vota niciodată pe Antonescu(1093)

Forța Civică nu-l va vota niciodată pe Crin Antonescu la alegerile prezidențiale, nici în primul tur, nici în turul doi, a afirmat duminică președintele partidului, Mihai Răzvan-Ungureanu.
"Asta nu înseamnă că nu putem lăsa membrilor noștri libertatea încotro își vor îndrepta votul. Câtă vreme partidul are propriul candidat nu avem cum susține altul. Constat a mia oară că forțele politice de dreapta, cu excepția Forței Civice, sunt incapabile să gândească în termenii acțiunii politice unitare. Am vorbit de nenumărate ori până acum despre unirea dreptei, dar am vorbit la niște urechi surde. Marea majoritate a liderilor politici de dreapta sunt mărunți, cu o gândire de debara, se uită doar la vârful picioarelor, nu se uită la drum. Lipsa de viziune este catastrofală în opoziția românească. Nu-i nimic, o vom suplini noi'', a spus Ungureanu. 

În context, el a arătat că marți, 4 martie, este ultima zi când se mai pot depune documentele pentru o alianță electorală.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii