Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Corina Gheorghe a plecat din PDL și a demisionat din funcția de consilier județean

Corina Gheorghe a plecat din PDL și a demisionat din funcția de consilier județean(1662)

Consilierul județean Corina Gheorghe și-a dat demisia din funcția pe care o avea în cadrul Consiliului Județean Constanța în care reprezenta PDL, după ce, anterior își dăduse demisia din partid. Ea a anunțat că a ales să meargă, mai departe, în politică, alături de Traian Băsescu și s-a înscris în Mișcarea Populară. Iată ce a transmis Corina Gheorghe printr-un comunicat de presă:


„Am luat o hotărâre fermă şi o voi respecta. Aşa cum am făcut de atâtea ori, atât în politică cât şi atunci când am avut de îndeplinit sarcini profesionale. Începând de astăzi renunţ la calitatea de membru al PDL. Iau această decizie, ferm şi fără echivoc, din motive personale dar îmi menţin, în acelaşi timp, drumul către dreapta scenei politice. Îmi respect foştii colegi democrat-liberali dar nu pot accepta direcţia aleasă de cel care ar fi trebuit, astăzi, să fie principalul partid de opoziţie din România. Ruptura cu acest trecut politic este una definitivă şi de aceea am demisionat şi din funcţia de consilier judeţean al PDL. Cred că este un gest de onoare faţă de colegii mei. Consider că mi-am făcut cu demnitate datoria însă regret că nu am putut face opoziţia pe care guvernul actual o merită. M-am înscris astăzi, alături de alte 22 de persoane, în Partidul Mişcarea Populară, singura formaţiune politică de dreapta care se opune cu adevărat actualei guvernări. Am ales să merg alături de Traian Băsescu pentru a continua construcţia viitorului democraţiei în România. Mă simt datoare să vă mulţumesc, dvs. reprezentanţilor mass-media, pentru modul obiectiv în care aţi înţeles să reflectaţi activitatea mea de până acum şi, sper, ca pe viitor să păstrăm această relaţie corectă”.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii