Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Ponta şi Şova i-au promis lui Mazăre Portul Constanţa(1417)

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că a primit noi asigurări de la premierul Victor Ponta că după validarea Guvernului autorităţile locale vor mai primi foarte rapid acţiunile cerute la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Pe lângă alte declaraţii pe care le-a făcut, astăzi, la finalul şedinţei Consiliului Local, primarul Mazăre a spus că a discutat această chestiune din nou cu premierul Victor POnta, dar şi cu ministrul Dan Şova, care şi-a luat angajamentul să facă acest lucru.
„Am vorbit şi cu Şova, şi cu Ponta. Ponta întotdeauna a spus că susţine acest demers de a trece acţiunile în varianta pe care am discutat-o noi. Sigur că aş fi vrut mai mult, dar e ok şi aşa, iar ministrul Şova şi-a luat angajamentul să facă acest lucru. Ar fi în avantajul lor şi al nostru să facă această promisiune până la alegerile europarlamentare”, a spus Mazăre.

Întrebat ce va face dacă nu-şi vor ţine promisiunea, Mazăre a spus că, deocamdată nu ştie, dar că lumea din Constanţa nu va mai vota. În altă ordine de idei, Radu Mazăre a spus că dacă Guvernul va fi validat în această săptămână atunci, începând de luni, directorul Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa va merge la ministrul Dan Şova, urmând să-i prezinte procedura de transfer a acţiunilor.

„De luni, directorul Portului Constanţa va fi la uşa ministrului Şova cu procedura de transfer, cu procedura de listare a acţiunilor, cu firma care este desemnată să le scoată la Bursă. Eu nu ştiu toate amănuntele astea, că e bucătăria lor”, a adăugat Mazăre.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii