Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Primăria Constanţa îşi face car alegoric de 30.000 de euro

Primăria Constanţa îşi face car alegoric de 30.000 de euro(2098)

Aleşii locali l-au validat, astăzi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa pe Valeriu Iosif Ene de la UNPD. Acesta i-a luat locul lui Harry Boiagian care a plecat la Inspectoratul de Stat în Construcţii Constanţa.
Tot în cadrul şedinţei de astăzi, viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău a formulta o propunere prin care toţi aleşii locali să se gândească la o soluţie serioasă pentru Cazino.

„Până la jumătatea anului 2015 nu vom putea finaliza proiectul pe acest ciclu financiar al fondurilor europene. Nu renunţăm la finanţarea comunitară, dar trebuie să găsim o soluţie, o altă axă pentru anii 2014-2020. Vom face un studiu de oportunitate pentru a identifica o soluţie. După acest moment, propun ca studiul să fie analizat într-o comisie a Consiliului local format din toate partidele”, a spus Decebal Făgădău.

Tot în cadrul şedinţei, Consiliul Local Constanţa a aprobat bugetul RADET şi planul de administrare al consiliului de administraţie al RADET.

Pe de altă parte, Ana Marcu, consilier al Partidului Naţional Liberal a propus ca procentul care provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia să fie modificat în sensul ca municipalitatea să ia 40% iar 60 % să revină asociaţiei de promovare. În prezent, municipalitatea beneficiază de 20% iar asociaţia de promovare primeşte 80%.

Referitor la propunerea consilierului Ana Marcu, primarul Radu Mazăre a declarat: „Acest lucru trebuie discutat înainte cu privaţii din Mamaia pentru că s-au făcut nişte cheltuieli. Un car ar costa cam 30.000 de euro. Din banii de promovare, asociaţia va elabora mai multe branduri de staţiune care vor fi imprimate pe şepci, pe tricouri, iar acest lucru se face cu o companie care costă. Brandurile de staţiune trebuie să fie de calitate, la un standard ridicat“.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii