Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Cum marchează UDTR „Ziua Femeii” şi ce oaspete de seamă aşteaptă(1421)

Uniunea Democrată Turcă din România marchează începutul primăverii prin manifestări socio-culturale dedicate Zilei Internaţionale a Femeii. Astfel, comisia de femei din cadrul UDTR organizează astăzi și mâine, la filialele din Constanţa, Tulcea, Babadag şi Techirghiol dezbateri cu tema „Rolul femeii de etnie turcă în societate şi în familie”.

Conform declaraţiilor preşedintelui comisiei de femei Amet Melec manifestarea este organizată cu scopul de a marca Ziua Internaţională a Femeii şi reuneşte un număr de peste 500 de femei de etnie turcă de la filialele uniunii din judeţele Constanţa şi Tulcea. În cadrul evenimentului de la Constanţa vor fi premiate doamnele care s-au implicat în acţiunile uniunii în anul 2013 contribuind la promovarea identităţii etnice şi a valorilor culturale ale comunităţii din care fac parte. Manifestarea se va încheia cu o serată turcească.

Potrivit unui comunicat de presă, Ziua Internaţională a Femeii va fi marcată de UDTR astăzi la Constanţa şi Tulcea şi mâine, 8 martie, la Babadag şi Techirghiol. Alături de doamnele din cadrul comunităţii turce de la Tulcea se vor afla deputatul Iusein Ibram dar şi ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti E.S. Ömür Şölendil.

La evenimentul de la Constanţa este aşteptată să participe şi Pouneh Bozçalışkan, soţia consulului general al Republicii Turcia la Constanţa Ali Bozçalıskan.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii