Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Cum marchează UDTR „Ziua Femeii” şi ce oaspete de seamă aşteaptă(1429)

Uniunea Democrată Turcă din România marchează începutul primăverii prin manifestări socio-culturale dedicate Zilei Internaţionale a Femeii. Astfel, comisia de femei din cadrul UDTR organizează astăzi și mâine, la filialele din Constanţa, Tulcea, Babadag şi Techirghiol dezbateri cu tema „Rolul femeii de etnie turcă în societate şi în familie”.

Conform declaraţiilor preşedintelui comisiei de femei Amet Melec manifestarea este organizată cu scopul de a marca Ziua Internaţională a Femeii şi reuneşte un număr de peste 500 de femei de etnie turcă de la filialele uniunii din judeţele Constanţa şi Tulcea. În cadrul evenimentului de la Constanţa vor fi premiate doamnele care s-au implicat în acţiunile uniunii în anul 2013 contribuind la promovarea identităţii etnice şi a valorilor culturale ale comunităţii din care fac parte. Manifestarea se va încheia cu o serată turcească.

Potrivit unui comunicat de presă, Ziua Internaţională a Femeii va fi marcată de UDTR astăzi la Constanţa şi Tulcea şi mâine, 8 martie, la Babadag şi Techirghiol. Alături de doamnele din cadrul comunităţii turce de la Tulcea se vor afla deputatul Iusein Ibram dar şi ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti E.S. Ömür Şölendil.

La evenimentul de la Constanţa este aşteptată să participe şi Pouneh Bozçalışkan, soţia consulului general al Republicii Turcia la Constanţa Ali Bozçalıskan.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii