Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Subprefectul Radu Volcinschi, la discuţii cu ambasadorul Irlandei(1218)

Subprefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a primit vizita ambasadorului Republicii Irlanda în România şi Republica Moldova, Gerard Corr.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Prefectura Constanţa, vizita ambasadorului are loc la şase luni de la numirea în funcţie, şi este realizată în contextul exprimat de cunoaştere a României la faţa locului, şi nu din birou de la Bucureşti.

În cadrul întrevederii, subprefectul Radu Volcinschi a descris potenţialul economic şi cultural al judeţului, cu accent pe investiţiile străine în derulare, cât şi posibilele partneriate ce pot fi încheiate atât la nivel instituţional cât şi comercial, între reprezentanţi ai celor două comunităţi.

La rândul său, ambasadorul a subliniat interesul pentru dezvoltarea relaţiilor dintre cele două state, urmând a organiza până la finele acestui an, vizita unei delegaţii de oameni de afaceri din Irlanda, în România. De asemenea, a menţionat importanţa deschiderii unei Camere de Comerţ Irlandeze la Bucureşti, dar cu ramificaţii în toate marile oraşe ale României, încurajarea turismului între cele doua state, cât şi creşterea numărului de studenţi irlandezi înscrişi la Universităţi din România.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii