Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Sprijin pentru agenţii economici din Cernavodă(965)

Agenţii economici din Cernavodă ar putea beneficia de taxe mai mici. Cel puţin asta a fost concluzia oficialilor administraţiei locale, în urma unei şedinţe convocate în această după-amiază. Primarul Gheorghe Hânsă a reunit azi principalii investitori din oraş, consilieri locali, lideri de partide politice şi reprezentanţi ai administraţiei publice, pentru a găsi de comun acord soluţii în rezolvarea unor probleme sociale: crearea locurilor de muncă şi încurajarea investitorilor din Cernavodă.

În cadrul întâlnirii s-au luat în calcul şi facilităţile şi stimulentele care ar trebui să le revina angajatorilor în vederea demarării unor proiecte la nivel local. În cadrul şedinţei, oamenii de afaceri au solicitat oficialilor diminuări de taxe, deoarece spun ei, mulţi agenţi economici riscă să ajungă în declin din cauza dărilor foarte mari pe statul le solicită lună de lună. Edilul Gheorghe Hânsă şi-a exprimat dorinţa de a-i sprijini pe aceştia, iar din dorinţa de a le crea un mediu prietenos pentru afaceri, va solicita conilierilor locali scutirea de taxe pentru investitori. Această măsură poate fi luată doar de către aleşii locali, în cadrul şedinţelor de consiliu. Un punct de vedere al aleşilor locali, în cadrul întâlnirii, a fost demararea unui proiect major care ar putea creea sute de locuri de muncă în Cernavodă cu privire la aducerea căii ferate în zona industrială, proiect care ar putea atrage investitori noi. În prezent în Cernavodă există 1666 de firme care funcţioneaza dar care însă sunt în declin din cauza taxelor foarte mari pe care trebuie să le plăteasca la stat.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii