Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Tiberiu Pleșu de la ITM ar putea fi viitorul prefect al Constanței(1443)

Viitorul prefect al județului Constanța ar urma să fie propus de UNPR, președintele formațiunii politice de la Constanța, George Lipoveanu făcând deja o propunere în acest sens. Este vorba despre unul dintre cei mai de seamă membri ai UNPR de la Constanța, actualul director adjunct al ITM, Tiberiu Pleșu, care are și calitatea de înalt funcționar public, condiție esențială pentru cel care ar trebui să fie reprezentantul Guvernului în teritoriu.


„Avem mai mulți oameni pregătiți în partid însă am făcut deja o propunere ăn persoana domnului Tiberiu Pleșu. Este un profesionist și are și calitatea de înalt funcționar public”, a declarat George Lipoveanu.

Postul de prefect al județului Constanța a rămas vacant la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când Eugen Bola a spus că demisionează din funcţie, anunţul fiind făcut în timpul vizitei în judeţ a vicepremierului Liviu Dragnea, care s-a declarat nemulţumit de modul în care au acţionat autorităţile judeţene în perioada codului roşu.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii