Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
EXCLUSIV. Văzând că plângerea sa penală stagnează,

EXCLUSIV. Văzând că plângerea sa penală stagnează, "MILOGUL" lui Mazăre, Stere Beca, a deschis un nou dosar împotriva primarului Constanţei(3374)

Pe 23 octombrie 2013, ZIARUL TIMPUL a publicat, în PREMIERĂ şi EXCLUSIVITATE, conţinutul INTEGRAL al Plângerii Penale Prealabile depuse, la Judecătoria Constanţa, de către STERE BECA, revoluţionarul insultat de primarul Constanţei, RADU ŞTEFAN MAZĂRE, prin apelativele „MILOGULE” (personal) şi “POMANAGII” (general, la adresa “revoluţionarilor” români), în data de 31 august 2013, în prezenţa prim-ministrului Guvernului României, VICTOR PONTA, şi a ministrului Apărării Naţionale, MIRCEA DUŞA, (ambii în funcţie şi la acest moment), pe care, de altfel, reclamantul lui Mazăre i-a… indicat drept MARTORI OCULARI, solicitând CITAREA LOR ÎN PROCES!

În dispozitivul plângerii penale, revoluţionarul constănţean l-a atacat extrem de dur pe Radu Mazăre (inclusiv pe teme excedentare obiectului plângerii), solicitând pedeapsă penală maximă, pentru făptuitorul infracţiunii de calomnie, conform dispoziţiilor art. 206 Cod Penal, ca şi despăgubiri, pentru „daune morale”, în valoare de (echivalent în lei:) 30.000 euro!

În 11 decembrie 2013, anunţam, tot în EXCLUSIVITATE!, că Judecătoria Constanţa a trimis dosarul la Parchet, pentru instrumentare!

Reclamantul Stere Beca ne declara, atunci, că speră că dosarul… nu va fi uitat într-un dulap al acestei secţii locale a Ministerului Public (!): “Sper ca dosarul să nu fie îngropat, într-un dulap, la Parchet!... Voi solicita, periodic, date despre stadiul său. Deocamdată, nu mai ştiu nimic, n-am primit nicio citaţie, de la mometul depunerii Plângerii Penale, în octombrie a.c.!...”

 

Văzând că Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa nu se mişcă deloc, Beca a deschis o nouă acţiune, civilă, “ÎN RĂSPUNDERE DELICTUALĂ”!

 

Ei bine, exact de ceea ce-i era frică n-a scăpat Beca: de atunci, nici un semn “de viaţă (judiciară)”, (nicio citaţie, nicio acţiune, nimic…), de pe lângă acest Parchet de pe lângă Judecătoria Constanţa, CUNOSCUT CA FIIND DE O DEZGUSTĂTOR DE… PENALĂ OBEDIENŢĂ FAŢĂ DE GAŞCA LUI MAZĂRE, CONSTANTINESCU & “LA FAMIGLIA”!
În această situaţie, suntem în măsură să anunţăm, tot în EXCLUSIVITATE!, că tenacele reclamant al lui Mazăre a deschis, ACUM CÂTEVA ZILE, un nou dosar, la Judecătorie!
CIVIL, de această dată: “ACŢIUNE ÎN RĂSPUNDERE DELICTUALĂ”!

Beca îşi menţine pretenţiile materiale din Plângerea Penală şi are termen până vineri să depună dovezile probatorii.
El ne-a declarat, în legătură cu demersul său: “Pentru că e o vorbă, în lumea judiciară, care spune că PENALUL ŢINE ÎN LOC CIVILUL, şi pentru că nu-mi fac mari iluzii în legătură cu celeritatea acţiunii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, vestit pentru “rapiditatea” sa, mai ales când este vorba de… Mazăre şi ai lui, m-am gândit să dechid şi această acţiune, CIVILĂ, în care cer reparaţii materiale, pentru daunele morale pe care le-am suferit!”

 

Articole pe acest subiect, în ZiarulTIMPUL.ro:

 

-- “EXCLUSIV. PRIMARUL RADU MAZĂRE ARE DOSAR LA PARCHET, PENTRU INSULTA „MILOGULE”, ADRESATĂ UNUI REVOLUŢIONAR! Martori propuşi de către reclamant: premierul Ponta şi ministrul Duşa” (Secţiunea “POLITICA”, 11.12.2013);

-- “EXCLUSIV. Radu Mazăre a fost reclamat penal, pentru calomnie, de către revoluţionarul “MILOG” Stere Beca: “Dacă a fost la Revoluţie, a fost ca să… ne împuşte, nu ca să ne apere!” Martori propuşi: Victor Ponta şi Mircea Duşa” (Secţiunea “DOSARELE TIMPUL”, 23.10.2013);

-- “PROMO. EXCLUSIVITATE: Conţinutul integral al plângerii penale, depuse vineri împotriva lui Radu Mazăre, de către revoluţionarul pe care l-a numit „MILOG”!” (Secţiunea „POLITICA”, 22.10.2013);

-- “Mazăre este şantajabil moral şi “revoluţionarii” îl iau la sentiment: “AM VENIT SĂ TE SCĂPĂM DE ARESTARE, MĂ, ÎN VARA LUI 1996!” (Cum am ratat, la mustață, o mineriadă la Constanța și cum a candidat Mazăre cu două condamnări penale, în 1996, și fără mutație în orașul care l-a ales primar, în 2000)” (Secţiunea “DOSARELE TIMPUL”, 17.10.2013);

-- “EXCLUSIV. Stere Beca, „milogul” lui Mazăre, şi asociaţiile revoluţionarilor din toate „oraşele-martir” îi fac plângere penală şi îl dau în judecată pe primarul Constanţei! Martor indicat: Ponta” (Secţiunea “POLITICA”, 06.09.2013);

-- “Stere Beca, revoluţionarul insultat de Mazăre, întreabă public: ”Când ne dădea bani, ceai, sandvişuri, cazare şi transport la Bucureşti, pentru mitingurile şi campaniile din 2012, nu mai eram milogi?!... MAZĂRE ESTE UN GOLAN!” (Secţiunea “POLITICA”, 05.09.2013).
 

Taguri: Beca, StereBeca, RaduMazare, Mazare, PrimarConstanta, Constanta, MILOGULE, POMANAGIILOR, RaspundereDelictuala,
OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii