Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Cursuri de prim-ajutor la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân(1435)

În data de 29 martie 2014, ora 10.00, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, se desfăşoară în cadrul „Cafenelei prosănătate” deschiderea cursului de prim ajutor.


Cursu se adresează familiei din societatea românească, părinţi, profesori, elevi/tineri care îşi desfăşoară activitatea la nivelul unităţilor de învăţământ preuniversitare şi din comunitatea locală şi este susţinut de specialişti din cadrul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie România – filiala Constanţa, şi se finalizează cu Certificat de absolvire.
Cursul are o durată de 4 ore/zi (teorie şi practică), după absolvirea lor veţi fi capabil să acordaţi prim ajutor în caz de pierdere a cunoştinţei, stop cardio-respirator, hemoragii, luxaţii, entorse, arsuri (în caz de electrocutare sau insolaţie) şi înec.


Cursul este iniţiat de Societatea Naţională de Cruce Roşie România filiala Constanţa, Fundaţia „Clubul părinţilor Plus D”, Federaţia Naţionala a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar şi Asociaţia de părinţi a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii