Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Avocatul Poporului ţine audienţe la Medgidia şi Cernavodă(1039)

În cursul zilei de 9 aprilie, Avocatul Poporului, Felicia Nedea, din cadrul Biroului teritorial Constanţa acordă audienţe cetăţenilor din Medgidia începând cu ora 9.00 şi Cernavodă, începând cu ora 11.00, la sediul celor două primării din localitate.

Persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să relateze problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.
Precizăm că instituţia Institutia, Avocatul Poporului , are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului.

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere, se vor anexa actele doveditoare (în copie).
Avocatul Poporului nu percepe taxe, serviciu fiind gratuit.


 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii