Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Avocatul Poporului ţine audienţe la Medgidia şi Cernavodă(1031)

În cursul zilei de 9 aprilie, Avocatul Poporului, Felicia Nedea, din cadrul Biroului teritorial Constanţa acordă audienţe cetăţenilor din Medgidia începând cu ora 9.00 şi Cernavodă, începând cu ora 11.00, la sediul celor două primării din localitate.

Persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să relateze problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.
Precizăm că instituţia Institutia, Avocatul Poporului , are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului.

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere, se vor anexa actele doveditoare (în copie).
Avocatul Poporului nu percepe taxe, serviciu fiind gratuit.


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii