Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Mișcarea Populară vrea președinția țării, însă nu spune cu ce candidat iese la înaintare

Mișcarea Populară vrea președinția țării, însă nu spune cu ce candidat iese la înaintare(1345)

Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară, printre care Elena Udrea, Teodor Baconschi, Cristian Preda dar și deputatul constănțean Florin Gheorghe și liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz, au participat, sâmbătă, la lansarea filialei PMP Medgidia, precum și la o întâlnire cu membrii şi simpatizaţii din Constanţa. Evenimentul a avut loc la un restaurant din stațiunea Mamaia unde au fost prezente aproximativ 100 de persoane.


În cadrul întâlnirii, Elena Udrea a criticat actuala guvernare și a spus că social-democraţii şi-au dovedit incompetenţa în cei doi ani de când sunt la guvernare şi că PSD nu este în stare nici să văruiască proiectele începute în timpul guvernării Boc. Ea a mai spus că trebuie găsit un înlocuitor pentru Traian Băsescu astfel încât funcţia de preşedinte să nu revină tot PSD și a adăugat că această funcție trebuie dată de Partidul Mișcarea Populară, însă a refuzat să spună daca va candida din partea formațiunii la prezidențiale.


„Trebuie să ne pregătim pentru cel mai important examen pentru România care va fi cel din noiembrie 2014. La sfârşitul acestui an se termină cele două mandate pe care Traian Băsescu le-a avut ca preşedinte în fruntea ţării. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem noi şi noi suntem obligaţi să găsim şi răspunsul şi pe care trebuie să o pună întreaga ţară este ce se întâmplă cu România din decembrie încolo. Ce se va întâmpla cu această ţară, care trece în ultimii zece ani printr-un proces de reformă, de modernizare, fără niciun fel de îndoială începute sub mandatele lui Traian Băsescu, dar care este în situaţia posibilă, zic eu, nu probabilă, dar posibilă, ca din decembrie încolo să se trezească această ţară stăpânită de PSD de la un capăt la altul. Adică, există riscul să avem PSD în Parlament, PSD la guvernare, PSD la Palatul Cotroceni”, a declarat Elena Udrea.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii