Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Fost primar din judeţul Constanţa, declarat incompatibil de ANI(1464)

Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil pe fostul primar al comunei Dobromir, Iusein Visel. Reprezentanţii ANI susţin că, acesta s-a aflat în conflict de interese în perioada februarie 2009 - iunie 2012, întrucât, în calitate de primar al comunei Dobromir a propus şi prezentat expunerile de motive privind arendarea unor suprafeţe de păşune, situate pe raza Comunei Dobromir.
Totodată, Iusein Visel este acuzat că a propus şi prezentat proiectul de hotărâre privind arendarea de către tatăl său a unei suprafeţe de păşune de 63,99 ha din perimetrul Comunei Dobromir.

„A semnat un contract de prin care a fost arendată de tatăl său suprafaţa de 63,99 ha din păşunea comunei Dobromir, pe o durată de 5 ani, preţul arendei fiind stabilit la 50 Lei/ha/an. Totodată, el a semnat un contract de închiriere prin care a închiriat personal un spaţiu comercial în suprafaţă de 40 mp, pe o durată de 5 ani, cu preţul de 80 Lei/an/mp, spaţiu ce aparţine Primăriei comunei Dobromir. Ulterior semnării acestui contract, la adresa unde spaţiul comercial închiriat figurează, s-a deschis un punct de lucru (sediu secundar) al S.C. VISEL SALIM S.R.L. (societate în cadrul căreia persoana evaluată deţine calitatea de asociat şi funcţia de administrator)”, se spune într-un comunicat de presă al ANI.

Totodată, reprezentanţii ANI mai spun că Iusein Visel a semnat un contract de închiriere prin care tatăl său, a închiriat un spaţiu în suprafaţă de 32 mp, pe o durată de 5 ani, cu prețul de 5 Lei/lună/mp, spaţiu ce aparţine Primăriei Comunei Dobromir. Ulterior semnării acestui contract, la adresa unde spaţiul închiriat figurează, s-a deschis un punct de lucru (sediu secundar) al S.C. AGRICOL IUSEIN S.R.L. (societate în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de asociat).
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii