Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
MAMAIA. Sâmbătă, Mazăre se maimuţăreşte pentru ultima oară, în această vară: se joacă de-a Ramses, cu Cabral şi nişte biete (alte) animale nevinovate, aduse de la (alt) circ...

MAMAIA. Sâmbătă, Mazăre se maimuţăreşte pentru ultima oară, în această vară: se joacă de-a Ramses, cu Cabral şi nişte biete (alte) animale nevinovate, aduse de la (alt) circ...(1810)

Aşa cum ne anunţă un comunicat al organizatorilor:

"Stațiunea Mamaia se pregătește din nou de Carnaval, de data aceasta pentru o ediție specială, care va încheia seria de evenimente spectaculoase, din cadrul „Fashion Summer Festival Mamaia – 2014”.


Sâmbătă - 30 august, începând cu ora 20.30, pe scena „Fashiontv”, din Piața Cazino, din staţiunea Mamaia, turiștii sunt invitați la un spectacol de final de sezon estival, cu totul și cu totul extraordinar.

O invitație în Egiptul Antic, în timpurile dinastiei faraonului Ramses al II-lea, care îi va fermeca pe spectatori, prin grandoare și surprizele neobișnuite.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, îl va interpreta pe marele faraon Ramses, în timp ce Cabral, vedeta Trustului „MediaPro”, va intra în rolul marelui preot.


Sceneta are toate șansele să devină cel mai spectaculos „show” de până acum al Carnavalului Mamaia, pentru că, pe lângă costume, decor, superbele modelele „Fashiontv” și efectele speciale impresionante, în premieră, pe scena „Fashiontv” vor apărea și... animale exotice: pitoni, lei, cămile și chiar un aligator!

Toate evenimentele din cadrul „Fashion Summer Festival Mamaia – 2014” sunt transmise în direct pe „site”-ul „Fashiontv România”.


Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite, în întregul sezon estival, prin evenimentele de anvergură, organizate pe toată perioada verii de „Fashiontv”, în cadrul „Fashion Summer Festival 2014”.


Proiectul „Fashion Summer Festival Mamaia” este realizat de către „Fashiontv România”, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și este susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Litoral - Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin)."


Surse foto: „Site”-uri şi „Facebook” - „Fashiontv România”
 

Taguri: FashionTVSummerFestival2014, Ramses, RaduMazare, StefanCelMare, MumaLuiStefanCelMare, SofiaVicoceanca, IrinaLoghin, Maria, Carneci, FashionSummerFestival, Mamaia, FashionTVSummerFestivalMamaia,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Sunt un candidat asumat”
scris de Mircea Lungu
Dețin, de ceva timp, o olografă proslanie de recomandare a distinsului candidat, un candidat asumat, cum se recomandă pe ici-colo, victi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii