Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Urmărit național prins la două mile în largul mării

Urmărit național prins la două mile în largul mării(979)

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța l-au depistat pe A. E., în vârstă de 28 de ani, din Constanța, posesor al unui mandat de executare, emis de Judecătoria Constanta, pentru o perioadă de 3 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni informatice și complicitate la spălare de bani, persoană despre care s-a stabilit că încearcă să se sustragă executării pedepsei, îmbarcându-se la data de 12.12.2015, pe o navă, aflată în prezent în rada Portului Constanta.

Astfel, în cooperare cu lucratori ai Gărzii de Coastă Constanța și ai Căpităniei Zonale Constanța, polițiștii s-au deplasat cu o ambarcațiune a MAI, la aproximativ 2 mile de coastă, în rada Portului Constanța unde au abordat motonava, la bordul căreia a fost identificat condamnatul, care a fost preluat și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acesta figura ca urmărit național și a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei.   

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii