Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Carnet de marinar fals descoperit în Portul Constanţa(852)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Constanţa un cetăţean sirian, membru al echipajului unei nave sub pavilion Panama, care a prezentat la controlul de frontieră un carnet de marinar fals.

În data de 27.12.2015, în jurul orei 21.30, în urma controlului de frontieră efectuat la P.T.F. Constanţa asupra unei nave sub pavilion Panama şi a membrilor echipajului, sosită din direcţia Malta, a fost descoperit un carnet de marinar care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că respectivul document aparţine unui cetăţean sirian, în vârstă de 32 de ani, care este încadrat în lista de echipaj pe funcţia de marinar.
Carnetul de marinar, ce purta însemnele statului Belize, a fost ridicat în vederea expertizării de către poliţiştii de frontieră care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.

Pe parcursul anului 2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au mai descoperit alte 10 persoane care au prezentat la control carnete de marinar false, 4 în Portul Constanţa Sud Agigea, 3 în Portul Constanţa, 2 în Portul Midia şi unul la Sulina.
Dintre acestea, cinci carnete aveau însemnele statului Belize, patru ale Siriei şi unul ale Somaliei.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii