Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Ninsorile se vor extinde. În Dobrogea vor fi precipitaţii mixte şi polei(627)

Ninsorile se vor extinde şi vor cuprinde, luni şi marţi, aproape toată ţara, stratul de zăpadă va ajunge până la 10 centimetri în Oltenia şi Muntenia, iar în Dobrogea şi în sud-estul Munteniei vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei.

Avertizarea cod galben de ninsori şi ger a fost ridicată, pentru restul zilei de luni şi prima parte a zilei de marţi fiind emisă o informare de ninsori, precipitaţii mixte şi depuneri de polei.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de luni, ora 18.00, până marţi, la ora 12.00, ninsorile se vor extindere şi vor cuprinse cea mai mare parte a ţării, dar vor fi în general slabe cantitativ.

În Oltenia şi Muntenia, stratul de zăpadă nou depus va putea atinge pe arii restrânse 10 centimetri, iar în Dobrogea şi trecător în sud-estul Munteniei vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei.

În zilele următoare vor fi precipitaţii mixte, slabe cantitativ, fiind posibilă formarea poleiului, în special în regiunile sudice, se mai arată în informarea transmisă luni de ANM.

Judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi jumătatea sudică a judeţelor Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa au fost, de duminică după-amiază până luni dimineaţă, sub avertizare cod galben de ninsori, intensificări ale vântului şi temperaturi scăzute.

În noaptea de duminică spre luni, vremea a fost geroasă în majoritatea regiunilor, iar în estul Transilvaniei şi în nordul şi centrul Moldovei, temperatura aerului a coborât local sub minus 15 grade.

Sursa: Mediafax.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii