Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Raport de intervenție. Cum se acționează în Constanța după ninsoarea de noaptea trecută(962)

Întrucât marți, 26.01.2016, în jurul orelor 03.00 a început să ningă, la început liniștit apoi abundent, cele 9 sărărițe au început să împrăștie materialul antiderapant în tot municipiul.
În jurul orelor 04.00, cele 20 de autospeciale cu lamă au ieșit din dispozitiv pe principalele bulevarde pentru îndepărtarea zăpezii.
Cu utilajele sus menționate s-a acționat pe principalele bulevarde, pe străzile adiacente unităților de învățământ școlar, la Autobaza principală RATC , în zona podurilor și sensurile giratorii.
Precizăm că la ora transmiterii comunicatului, pe marile bulevarde zăpada este îndepărtată. Autospecialele cu lamă sunt pregătite, iar în cazul în care stratul de zăpadă va depăși 15 cm vor acționa imediat.
În prezent, 80 de lucrători acționează în oraș pentru degajarea trecerilor de pietoni, stațiilor RATC, Spitalului Județean și la intrările din oraș.
La Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află 5 oameni ai străzii.
Poliția Locală informează că agenții economici au obligația în conformitate cu HCLM nr.184, art. 3, punctul 14, să asigure îndepărtarea zăpezii, a gheții și a țurțurilor de steașină în zona imobilelor.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii