Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

De ce primesc brăţări copiii care vin la mare(984)

Peste 3.000 de brăţări de vacanţă au fost distribuite, până în prezent, copiilor sub şapte ani veniţi la mare cu părinţii lor.

Radio Vacanţa şi World Vision România au lansat, în urmă cu două săptămâni, pe 28 iunie, cea de-a patra ediţie a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa - Brăţara de Vacanţă”.

În perioada 12 - 14 iulie, voluntarii World Vision vor ajunge pe plaja din zona Cazino - Rex, urmând ca apoi activităţile să se mute în sudul litoralului. Între 19 şi 21 iulie voluntarii vor fi la Eforie, 26 - 28 iulie - Costineşti, 2 - 4 august - Neptun, 9 - 11 august - Venus, 16 - 18 august - Jupiter, 23 - 25 august - Saturn, 30 august - 1 septembrie - Plaja Modern.


Anul acesta, vor fi distribuite gratuit peste 15.000 de brăţări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare (numele copilului, un număr de telefon al părinţilor). Totodată, pe brăţări, turiştii vor găsi şi numerele de telefon de la Radio Vacanţa şi World Vision.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii