Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
FOTO. PREMIERĂ pe LITORAL: MAZĂRE face demonstraţii cu noua sa jucărie, periculosul şi controversatul „FLYBOARD”! În Marea Britanie, S-A LĂSAT DEJA CU CONDAMNĂRI!

FOTO. PREMIERĂ pe LITORAL: MAZĂRE face demonstraţii cu noua sa jucărie, periculosul şi controversatul „FLYBOARD”! În Marea Britanie, S-A LĂSAT DEJA CU CONDAMNĂRI!(3022)

Astăzi, de la ora 17.00, la Pasarela de la Cazino, din staţiunea – cartier a Constanţei, primarul – copil al... Mama(i)ei, veşnic imprevizibilul Radu Mazăre, ne-a mai clocit o surpriză – premieră, pentru acest sezon estival. După ce, vară de vară, a adOptat (şi a încercat să adApteze, prin exemplul propriu, nemijlocit), fel de fel de activităţi de distracţie, agrement şi de„sporturi” (aero)nautice, una mai controversată decât cealaltă!, în aceast sezon estival i-a trăznit şi cu „ultimul răcnet” din „State” (California, Florida, Marile Lacuri), „FLYBOARDING, în curs de implementare şi pe „Bătrânul Continent”, mai ales în Marea Britanie, unde a stârnit, deja, câteva SCANDALURI, URMATE DE ANCHETE ALE POLIŢIEI, ARESTĂRI ŞI CONDAMNĂRI!

Dacă plouă, poate scapă...


Este vorba de „sportul” numit „FLYBOARDING”, o combinaţie între... „Wakeboarding” şi „Water Jets”. Pentru că v-am lămurit buştean, iată, în două vorbe,despre ce este vorba: un ţicnit se leagă cu nişte furtune de alimentare cu aer propulsor, al echipamentului pe care şi-l montează-pe cocoşă, şi... decolează deasupra unei ape (marea, în speţă), ca o rachetă, amerizând, pe schiuri, placă (scurtă) ori picioarele goale, uneori şi în cap!
Toată şmecheria ESTE CA, LA SFÂRŞIT, SĂ TE POATĂ COASE, CÂT DE CÂT, LA LOC...
Pentru că Radu Mazăre va face şi personal demonstraţia noii sale jucării, ne facem datoria să-i anunţăm pe constănţenii sincer îngrijoraţi că Lgea (215) prevede ca, în caz de accident al primarului, funcţia să fie ocupată de „vicele” său. Iar la Constanţa – Mamaia, avem chiar doi! Dintre care unul este chiar om cu capul pe umeri...

Cât despre Radu Mazăre, dacă scapă cu viaţă şi de data asta, (norocos cum îl ştim,,poate... plouă şi nu se mai ţine!) ne întrebăm doar ce jucărie, nouă şi extavagantă, îi mai „aduce Moşul” vara asta...
(Rugăminte, aproape personală, că am mâncat, împreună, o pâine, pe vremea când aceasta era neagră şi fără brânză la interior, şi-n plus, aşa CUM E, CUM NU E , ZĂU CĂ-I SIMPATIC: SĂ’ NU-L ÎMBIE ŞI DEDULCEASCĂ ŞI P’ ĂLA MICU’, Al LUI, pe Răducu, la zburat fără rost prin văzduh, că-i încă crud, are viaţa-n faţă, spate şi laterale, e sudent în Anglia şi prezentator de cămăşi ale mamei sale, Ianina Petcu, în România, în plus având şi responsabilităţile administrării unei plaje, în Mamaia, ca să-şi facă mâna cu o firimitură de/din Constanţa, până’-l lasă Mazăre – “ăl Bătrân” primar…)
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii