Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
FEDERAȚIA PATRONATELOR din TURISMUL ROMÂNESC ( F.P.T.R.) organizează o serie de acțiuni pentru creșterea VIZIBILITĂȚII produselor turistice de pe Litoralul Românesc

FEDERAȚIA PATRONATELOR din TURISMUL ROMÂNESC ( F.P.T.R.) organizează o serie de acțiuni pentru creșterea VIZIBILITĂȚII produselor turistice de pe Litoralul Românesc(1285)

Într-un comunicat de presă F.P.T.R. (FEDERAȚIA PATRONATELOR din TURISMUL ROMÂNESC - Președinte: Mohammad Murad. Prim-Vicepreședinte: Dragoș Răducan) anunță :

"În perioada 15-24 iunie 2016 vor avea loc câteva evenimente, organizate atât de către mediul privat, cât și de către cel public, care au ca scop creșterea VIZIBILITĂȚII produselor turistice românești. Implicarea tuturor celor care activează pe piața de turism din România reprezintă o strategie de creare a unui mod comun de acțiune, în vederea îndeplinirii obiectivelor noastre.

Astfel, FEDERAȚIA PATRONATELOR din TURISMUL ROMÂNESC.(F.P.T.R.) organizează, miercuri - 15 iunie 2016, ora 11.00, la "PHOENICIA Holiday Resort", din Mamaia Nord - NĂVODARI, o DEZBATERE privind principalele probleme cu care se confruntă mediul de afaceri din turism, la început de SEZON ESTIVAL - 2016. La eveniment vor lua parte reprezentanți ai Senatului României și ai administrațiilor publice locale, cu care reprezentanții mediului de afaceri vor avea un dialog transparent, sincer şi constructiv.

Această întâlnire va fi urmată, în perioada 18-19 iunie 2016, de un "Infotour", pe Litoralul Românesc al Mării Negre, organizat de către AUTORITATEA NAȚIONALĂ pentru TURISM (A.N.T. - Președinte: Anca Nedea-Pavel), pentru un grup de jurnaliști români. În cadrul "Infotour"-ului, vor fi vizitate câteva structuri de cazare, membre F.P.T.R."

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii