Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
EXPRIMĂ-TE PRIN MUZICĂ! ATELIER DE PERCUŢIE, RELAXARE ŞI SOCIALIZARE

EXPRIMĂ-TE PRIN MUZICĂ! ATELIER DE PERCUŢIE, RELAXARE ŞI SOCIALIZARE(1118)

 Eşti invitat la o experiență unică, un eveniment ce își propune să ofere accesul în lumea instrumentelor de percuție tradiționale ce aparțin diferitelor culturi din întreaga lume. Vei fi chiar tu protagonistul acestei lumi și parte a unui grup ce experimentează spontan creația muzicală.

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, în Cuba Bar&Club, vei descoperi prin povești și ritmuri o nouă lume, a culturii și tradițiilor, a sunetelor naturii ca zgomotul oceanului, al ploii, tunetului, așa cum au fost imaginate în diverse comunități și exprimate prin intermediul instrumentelor.

Vom construi cadrul în care vei simți conectarea la grup, libertatea de manifestare și sentimentul de apartenență. Actul în sine parteneriat al Universităţii „Ovidius” cu Primăria Municipiului Constanţa, care asigură de a bate la tobe sau a manevra un alt instrument (maracas, tamburine) este de ajutor în ceea ce privește exprimarea emoțională și a diferitelor tensiuni acumulate în viața de zi cu zi. Formatul acestui eveniment susține un mediu al exprimării bucuriei, al socializării și cunoașterii autentice a celorlalți, al depășirii zonei de confort (prin expunerea în cadrul grupului).

De ce este unică această experiență?

· Te poți exprima prin ritmurile instrumentelor de percuție, drumming indiferent de cunoștințele muzicale și practica în acest domeniu

· Te vei bucura de relaxare, eliminarea tensiunii și a stresului după o săptămână încărcată

· Te vei simți parte a unui grup în care fiecare este liber să se manifeste prin ritmurile propuse de facilitatorii evenimentului

Vom trăi momentul AICI și ACUM dincolo de anumite bariere sociale, având ca fundamente implicarea deschisă și relaționarea participanților. Suport facilitatori 20 lei/persoana. Beneficiar Asociatia Make Sense. Suportul material va fi folosit în achizitionarea de noi instrumente și realizarea de proiecte în regim de voluntariat în școli și centre de zi. Astfel îi vom ajuta pe copii să înțeleagă ce sunt și la ce folosesc emoțiile și cum pot lucra cu ele pentru îmbunătățirea calității vieții, mai ales la cei cu care viața nu a fost prea blândă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii