Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Stand-up Comedy & Magic!   Cu ADI BOBO și PAUL LUNGU, la Harlequin

Stand-up Comedy & Magic! Cu ADI BOBO și PAUL LUNGU, la Harlequin(1536)

Doi finalişti ai emisiunii iUmor, Adi Bobo şi Paul Lungu vin la Constanţa pregătiţi să te uimească şi să te distreze, aşa cum au reuşit să facă şi cu juriul emisiunii!

Spectacolul STAND-UP COMEDY & MAGIC îşi propune să-ţi arate adevăratul potenţial al magiei şi comediei!

Show-ul lui Paul Lungu este unic în România prin creativitate, originalitate, atitudine și umor. El este de părere că magie înseamnă să folosești uimire și mister pentru a crea experiențe unice, memorabile și intime. Înseamnă să împarți cu publicul viziunea ta asupra lumii, folosind tehnicile iluzionismului!

Câștigător al Stand Up Fest 2015, Adrian Lungu, aka Adi Bobo, este un moldovean care a susținut spectacole în toată țara și nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani, după cum susţine! Este energic și pătimaș în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desăvârșit care te va cuceri cu naturalețea sa pe scenă.

VINERI, 25 NOIEMBRIE, de la ORA 21.30, la Harlequin Mamaia. Rezervări la: 0766 400 181.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

Preț bilet: 35 lei.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanta, Cuget Liber si Telegraf. Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii