Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Constanța - Parcul Tăbăcăriei: Programul de activități, din acest weekend, de la GRĂDINA ARTELOR – Laboratorul Urban de Cultură

Constanța - Parcul Tăbăcăriei: Programul de activități, din acest weekend, de la GRĂDINA ARTELOR – Laboratorul Urban de Cultură(4031)

CONSTANȚA: NOI EXPERIENȚE MEMORABILE, ÎN PARCUL TĂBĂCĂRIE !

„GRĂDINA ARTELOR – Laboratorul Urban de Cultură“ este deschisă, în continuare, în "inima verde" a CONSTANȚEI, în parcul de pe malul Lacului Tăbăcărie, în apropiere de "Țara Piticilor" !

Este un loc plin de energii pozitive și spirit artistic, în care, pe parcursul acestui an, vor fi organizate, pentru tineri și nu numai, o mulțime de evenimente-surpriză, care vor transforma parcul, în ANUL OMAGIAL OVIDIUS, într-o adevărată oază culturală a orașului !

Spațiul-concept va fi deschis tuturor formelor de exprimare artistică a tinerilor, devenind gazda unor spectacole și concerte de muzică, de toate genurile, "happening"-uri, tabere de creație, expoziții, "workshop"-uri și ateliere pentru crearea de instalații urbane.
În plus, scena este dedicată și tuturor elevilor, liceenilor și studenților talentați, care vor să performeze în fața publicului.

Puteți scrie pe pagina de "Facebook" a "Grădinii Artelor", și vor fi incluse momentele dorite, în program.
Pentru că acest spaţiu aparţine tinerilor constănțeni și-l pot transforma în studioul lor de creaţie !
Astfel, această zonă va crea o puternică efervescență, chiar în mijlocul parcului, într-un loc feeric, pe malul lacului, ce va promova un stil de viață relaxat, comic educativ, de libertate asumată.

Pentru noi experiențe autentice, în această sâmbătă, de la ora 16.30, în „Grădina Artelor – Laboratorul Urban de Cultură“ vă așteaptă unul dintre cei mai cunoscuți toboșari din România, Ionuț Micu, consacratul chitarist și solist Silviu Covaci și basistul veteran Virgil Stoica. Cei trei au pregătit un concert de suflet: muzică bună, ritmuri amețitoare și o voce memorabilă!

În plus, datorită succesului de "weekend"-ul trecut, pe scenă se reîntoarce trupa "Zbumzzi", de la ora 15.00. Astfel, copiii vor avea parte de un nou spectacol plin de veselie, dansuri, cântece și jocuri, pentru "zbumzzăreală" pe cinste !

Să nu uităm că în inima Parcului Tăbăcărie este deschis și un târg de "handmade" și artă tradițională, unde pot fi găsite, cu siguranță, cadouri unicat, pentru cei dragi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

În plus, și iepuraşii au sosit în "Grădina Artelor" !
Nu ai un animal de companie, dar îţi doreşti unul ? Adoptă un urechiat pufos şi drăgălaș, de lângă "Țara Piticilor" !
Trebuie trimis un mesaj pe pagina de "Facebook" şi trebuie ales împreună, iar pe 15 aprilie poate fi luat acasă !

Proiectul este susținut de către Primăria Municipiului Constanța și Asociația Culturală "Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului", în parteneriat cu Universitatea „Ovidius“ din Constanța. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii