Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
LA GENERALUL OPREA, ÎN POARTĂ, E O MÂȚĂ MOARTĂ!

LA GENERALUL OPREA, ÎN POARTĂ, E O MÂȚĂ MOARTĂ!(4144)

Generalul Oprea a organizat, la domiciliul său personal, cu prilejul alegerilor prezidențiale din anul 2009, la o oră destul de târzie, o cină tradițională bazată pe interesul național.

Rulouri exotice cu cubulețe de interes național, sparanghel și paste adecvate, bomboane mentolate, bomboane digestive pentru cei care invocă condiții meteo greu de stabilizat.

Băuturi pe măsură și fără măsură.

În ultimii doi ani, nea Gabi s-a afirmat de capul lui ca fiind unicul nostru specialist și moderator în materie de interes național!

Fiind vorba de un eveniment atât de important, au fost invitate cadre de nădejde, oameni grei de grei, nu pigmei, sfătuite să se îndoape liniștite din interesul național.

La vremea respectivă, nu toată lumea cunoștea, precum Oprea, cu ce se mănâncă interesul național.

Înainte de toate cele spuse sau intuite, s-a creat o mare confuzie dialectică, dat fiind faptul că poporul, și el cu foamea în gât, a crezut, cu naivitatea care îl caracterizează, că interesul național se găsește la urnele de vot!

Da de unde!

După rețetarul domnului Oprea, interesul național urma a fi înghițit la respectiva cină, printre beneficiari numărându-se amatorii de specialități și trufandale din serviciile speciale.

Cert este că au înfulecat cu toții din interesul național, bătându-se cu plăcere pe burtă sau pe siluetă, după posibilități.

Cina cea de taină organizată de generalul Gabriel Oprea la domiciliul său conjugal continuă să țină, ca să zic așa, capul de afiș al comentariilor apărute în presă sau discutate la televizor.

Momentul, unul de referință istorică, constituie o dovadă în plus că generalul Oprea rămâne în continuare exponentul de bază al interesului național.

Dintre toți politicienii, domnul Oprea, cândva, liderul UNPR, a demonstrat că este un apărător al interesului național.

E drept, uneori, a confundat interesul național cu un joc de societate!

De fapt, cina cea de taină a fost, repet, pusă în practică pe structura a ceea ce Oprea numește interesul național.

Așa se explică cum, la respectiva cină, au fost mobilizați șefii unor servicii secrete și speciale, după cum am relatat mai sus... Deloc întâmplător, implicate direct, cu sarcini concrete, în organizarea și supravegherea alegerilor prezidențiale din anul 2009, dar care puneau țara la cale.

Acum, la Oprea, în poartă, e o mâță moartă! Cine-o râde și-o vorbi, s-o mănânce coaptă...

De când cu Sebastian Ghiță pe post de denunțător, e foarte important cine râde la urmă... Desigur, în slujba interesului național...

În mod eronat, cârcotașii de serviciu și pupincuriștii din altă categorie de politicieni au catalogat interesul național drept BĂUTĂ, influențându-mă și pe mine direct și odios!

Legal și de drept, șefii serviciilor cheie ar fi trebuit să se afle, măcar în momentul culminant al alegerilor, fiecare la locul lui și să servească de acolo interesul național.

Traian Băsescu spune că nu a avut habar de organizarea unei cine în cinstea și în slujba interesului național, la care au fost invitați mai mulți șefi cu foamea în gât. Grea suferință!

Manifestările dedicate interesului național s-au desfășurat sub genericul haiducesc “Foaie verde, trei poloage, foamea la pământ mă trage!”

Retroactiv, în plin scandal, sunt curios să văd cine plătește oalele sparte.

Deocamdată, în această fază, la generalul Oprea, în poartă, e o mâță moartă!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii